Fehér tábla, mágneses, 60x90 cm, fa keret, ESSELTE Cikkszám:E500983

Nettó ár: 6.619  Ft
Bruttó ár: 8.406  Ft


Fehér tábla, mágneses, 40x60 cm, fa keret, ESSELTE Cikkszám:E500982

Nettó ár: 3.923  Ft
Bruttó ár: 4.982  Ft


Fehértábla, mágneses, 60x90 cm, fa keret, VICTORIA Cikkszám:VVI6

Nettó ár: 4.076  Ft
Bruttó ár: 5.176  Ft


Fehértábla, mágneses, 40x60 cm, fa keret, VICTORIA Cikkszám:VVI5

Nettó ár: 2.023  Ft
Bruttó ár: 2.569  Ft


Fehértábla, mágneses, 30x40 cm, fa keret, VICTORIA Cikkszám:VVI4

Nettó ár: 1.428  Ft
Bruttó ár: 1.813  Ft


Fehértábla, mágneses, 100x100 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.268

Nettó ár: 24.517  Ft
Bruttó ár: 31.136  Ft


Fehértábla, mágneses, 100x200 cm, alumínium keret, SMIT "Softine" Cikkszám:V1103.260

Nettó ár: 39.533  Ft
Bruttó ár: 50.206  Ft


Fehértábla, mágneses, 100x150 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.261

Nettó ár: 28.500  Ft
Bruttó ár: 36.195  Ft


Fehértábla, mágneses, 90x180 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.265

Nettó ár: 29.113  Ft
Bruttó ár: 36.973  Ft


Fehértábla, mágneses, 90x120 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.262

Nettó ár: 17.774  Ft
Bruttó ár: 22.572  Ft


Fehértábla, mágneses, 60x90 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.263

Nettó ár: 12.197  Ft
Bruttó ár: 15.490  Ft


Fehértábla, mágneses, 45x60 cm, alumínium keret, SMIT "Softline" Cikkszám:V1103.264

Nettó ár: 7.048  Ft
Bruttó ár: 8.950  Ft


Fehértábla, mágneses, 120x210 cm, alumínium keret, NOBO Cikkszám:VN2657

Nettó ár: 70.485  Ft
Bruttó ár: 89.515  Ft


Fehértábla, mágneses, 120x180 cm, alumínium keret, NOBO Cikkszám:VN2656

Nettó ár: 56.694  Ft
Bruttó ár: 72.001  Ft


Fehértábla, mágneses, 90x180 cm, alumínium keret, NOBO Cikkszám:VN2655

Nettó ár: 42.904  Ft
Bruttó ár: 54.488  Ft

A mágneses tábla röviden

A mágneses tábla manapság egy nagyon elterjedt eszköz. Amíg nem létezett, a táblákra különböző tűkkel rögzítették, amit szemléltetni szerettek volna, valamint az iskolákban pedig a jól megszokott zöld vagy fekete színű tábla volt, amelyre legfeljebb a csumiz nevezetű anyaggal tudtak rögzíteni bármit is, amikor a diákoknak be akartak valamit mutatni a tanárok. A mágneses tábla felhasználási köre tulajdonképpen többféle lehet. Az iskolákban remek eszköz lehet a mágneses tábla, hiszen a hozzá beszerezhető mágneses eszközökkel sokkal könnyebb valamit bemutatni, mint például krétával felrajzolni. A mágneses tábla az irodákban is népszerű eszköznek számít, hiszen bármilyen gyűlésen, konferencián, megbeszélésen hasznos lehet, ha az adott személy be szeretne mutatni valamit a többieknek.
 
mágneses tábla 1 mágneses tábla 2
 
A mágneses tábla használata ajánlott iskolákban és óvodákban is egyaránt, bármilyen demonstrációs célra megfelelő eszköz lehet. A mágneses tábla kerete általában kerámia-acél anyagból készül, több fajta mágneses tábla talpakkal is rendelkezik. A mágneses tábla tábla részét vízszintesen és függőlegesen is rögzíteni lehet a talpakba, amelyikre éppen szükség van. Egy családnál, ha kisgyerek van a családban, az egy hűtőszekrényen azonnal feltűnik. Szinte minden korosztálynak tetszenek a hűtőmágnesek, éppen ezért ha a kicsik rendetlenséget is hagynak a hűtőn a hűtőmágnessel, a felnőttek azt is elnézik. A hűtőszekrény felülete viszont egyszer elfogy, megtelik, a mágneses tábla az ilyen esetekben remek megoldást tud biztosítani, hiszen azt akár szobában vagy a konyhában is elhelyezhetjük a falon. A falra szerelhető mágneses tábla többféle változatban is kapható, kicsi gyerekek és nagy gyerekek esetében is nagyon hasznos eszköz lehet.
 
mágneses tábla 3 mágneses tábla 4
 
Még manapság is hódít a tinédzserek korában a falra ragasztott poszter színészekről, zenekarokról, ezt pedig a szülők nem igazán díjazzák, főleg ha frissen van festve vagy tapétázva az adott helyiség. A mágneses tábla erre a problémára is megoldást nyújt, hiszen azon bátran cserélgethetik a tinik a kedvencek posztereit. A kisebb korosztály általában a saját rajzát szereti kitenni, valamint a szüleik is szeretnek büszkélkedni vele. A mágneses tábla remek lehetőség a rajzok tárolására, bármikor lehet őket cserélgetni, újakat kirakni. A mágneses tábla használható akár emlékeztetőfalként vagy üzenőfalként is a felnőttek számára, így bátran kijelenthetjük, hogy természetesen nem csak a gyerekek számára hasznos eszköz.

A mágneses tábla előnyei

A mágneses tábla egyre jobban kezd elterjedni a tanulószobák és irodák esetében. A mágneses tábla fémkeretes és fakeretes változatban is megvásárolható, valamint sokféle méret is elérhető a vásárlók számára. A mágneses tábla felületére a mágnesek által bármit egyszerűen rögzíthetünk, de akár írhatunk rá feljegyzéseket is táblafilc segítségével. Irodáját környezetbaráttá teheti egy mágneses tábla által. A szakmai kommunikáció magasabb színvonalat fog képviselni egy mágneses tábla által, így ügyfelét is könnyebben lenyűgözheti. Mivel rendkívül fontos üzleti alapelv a fenntartható fejlődés, így sosem árt fejlődni a korral az iroda terén is. Aki szereti óvni környezetét, esetleg környezetbarát is, annak a mágneses tábla tökéletes megoldást nyújt.
 
mágneses tábla 5 mágneses tábla 6
 
Ez azért is lehetséges, mert a mágneses tábla újrahasznosított alapanyagokat is tartalmaz általában, sőt, elkészítése környezetbarát technológiával történik. A gyártók igyekeznek minimalizálni a vegyi anyagok, ragasztók, valamint az adalékanyagok felhasználását a gyártás során. Mivel a gyártók hőmegtakarítási- és energiaelveket vesznek alapul, így hatékonyan és könnyen újrahasznosítható a mágneses tábla az élettartam lejárta után is. A környezetbarát technológiát nem csak a mágneses tábla gyártásakor alkalmazzák, hanem azok csomagolási folyamatkor is. A fehér, alumínium keretes fehér tábla általában már 98%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül.
 
A mágneses tábla akár önmagában, de akár egyedi kiegészítők segítségével is funkcionális és díszítő elemei lehetnek a lakásnak, a szobának vagy az irodának. A mágneses tábla segítségével életet lehet vinni a lakásba, akár családi fényképekkel, színes cetlikkel, de egy irodában akár a kollégáknak is lehet üzenni rajta. A mágneses tábla sokféle méretben és többféle kiegészítővel kapható, legyen az kampó, papírtartó vagy mágnes. Egy szépen, díszesen felcímkézett mágneses tábla a hasznossága mellett dekorációul is szolgálhat egy adott helyiségben. Fel lehet rá helyezni fényképeket vagy akár előzetesen feljegyzett feladatokat. Egy mágneses tábla remek ajándék is lehet egy feledékeny személy részére.
 

Mágneses tábla a gyerekszobába

Sok ember szeretne a gyereke szobájába egy olyan tapétát, amelyet a gyerek saját maga ízlése szerint formázhat, bármilyen számára kedves állatot vagy formát felrakhasson a falra, ehhez viszont mágneses tapéta szükséges. Ez valóban jó és praktikus megoldás, de mi ennek ellenére mégis a mágneses tábla mellett szeretnénk letenni a voksunk. Amennyiben végiggondolja az ember, talán jobb belátásra bírja a józan ész, és a mágneses tapéta helyett a mágneses tábla vásárlására adják fejüket. A gyerekszobákba sokan terveznek mágneses tapétát felrakni, mégis sokkal nehezebb beszerezni és több nyűg van vele, mint például egy mágneses tábla esetén. Az ár terén sokkal jobban megéri egy mágneses tábla, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerek rohamosan nőni fog, így néhány év múlva már nem lesz annyira jó ötlet a mágneses tapéta, de egy mágneses tábla még iskolás korában is hasznára válik a gyereknek.
 
mágneses tábla 7
 
Természetesen minden szülő szeretné, ha valamilyen alkotástároló vagy rajztároló eszköz megtalálható lenne a gyerek szobájában. Ilyen eszköz természetesen lehet a konyhában a hűtő is, viszont a gyerek számára sokkal jobb, ha a saját szobájában látja alkotását, különösen, ha a mágneses tábla iskolás korban is szükséges, elhelyezhető akár az íróasztal fölött is, rá lehet tenni például az órarendet vagy a dolgozatok időpontjaira emlékeztető papírt. Egy mágneses tábla mindig jól jön, hiszen a gyerekek nagyon szeretnek rajzolni, valamint gyönyörködni utána a munkájukban, megmutatni másoknak. Természetesen az is megfordulhat az emberek fejében, hogy ha nem sikerül olyan mágneses tapétát találni, amilyet elsőre eltervezett, akkor másfélét is lehet találni, de ahhoz viszont már hozzá kell nyúlni, hogy olyan legyen, amilyennek elképzeltük. Éppen ezért még többe fog kerülni, mint egy mágneses tábla.
 
Ekkor eszébe jut az embernek, hogy az irodákban is sokat használt mágneses tábla remek megoldás lehet a problémára. A mágneses tábla terén az árak akár az egekben is lehetnek, mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Vannak olyanok, akik olyat szeretnének, amely nem annyira irodai jellegű mágneses tábla. Az interneten böngészve mindenki rájöhet, hogy lehetetlen nincsen.
 
nyomtasson.hu

Hírlevél feliratkozás

* indicates required
 SimplePay vásárlói tájékoztató Árukereső.hu
 

Weboldal készítés, webáruház készítés
© 2014 Minden jog fenntartva.